BMC İdare Heyeti Lideri Ethem Sancak, Türkiye’nin Arabası Teşebbüsü Kümesi Sanayi ve Ticaret AŞ’nin idare heyeti üyeliğinden istifa ederken, Sancak’ın yerine BMC İcra Heyeti Lideri Bülent Denkdemir’in seçilmesine karar verildi
BMC İdare Şurası Lideri Ethem Sancak, TOGG İdare Şurası üyeliğinden istifa etti.
Türkiye’nin Arabası Teşebbüsü Kümesi Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (TOGG) 2019 yılına ilişkin genel şura toplantısında Sancak’ın istifası sonrasında yerine seçilen BMC İcra Heyeti Lideri Bülent Denkdemir’in selefinin müddetini tamamlaması için idare şurası üyeliğinin onaylanmasına oybirliğiyle karar verildi.
TOGG’un internet sitesinde de Ethem Sancak’ın yerine Bülent Denkdemir’in girdiği görüldü.
Halihazırda şirketin İdare Heyeti Başkanlığı misyonunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lideri Rifat Hisarciklıoğlu yürütüyor. Tuncay Özilhan ve Taha Yasin Öztürk İdare Şurası Lider Yardımcılığı misyonunda bulunurken, şurada Kamilhan Süleyman Yazıcı, Bülent Denkdemir, İnan Kıraç, Okan Baş, İzzet Serhat Demir, Osman Yılmaz, Ahmet Nazif Şiddetli ve Bekir Cem Köksal üye olarak yer alıyor.
Kaynak:
Bloomberg HT:https://www.bloomberght.com/ethem-sancak-togg-yonetim-kurulundan-ayrildi-2271618